Reizen Algemeen

Reizen Algemeen

Reizen

Wandelvakanties

VWC Voetje voor Voetje organiseert naast de wandelmarathon Diekirch - Valkenswaard  vrijwel ieder jaar een meerdaagse wandelreis, meestal in het buitenland. Hoewel de nadruk bij deze reizen ligt op de wandelingen zullen we niet nalaten om kennis te maken met de plaatselijke cultuur.

In 2016 gaan we naar de Moezel en de voorbereidingen voor een reis naar Spanje in 2017 zijn in volle gang.

Onze deelnemers zijn vaak erg enthousiast over onze reizen, zie hun bijdragen in de rubriek Gastenboek.

 

SinGGTO logo Oranje zonder ondertitelds 1 augustus 2016 is VWC Voetje voor Voetje aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben bij een van de aangesloten touroperators dat zij het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgen indien de touroperator in financieel onvermogen komt en de reis om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. VWC Voetje voor Voetje brengt haar reizigers voor deze garantieregeling een klantenbijdrage van € 15,00 per boeking in rekening. Met deze bijdragen, die worden afgedragen aan de GGTO, wordt het garantiefonds opgebouwd en  onderhouden.

Hier vindt u onze Reisvoorwaarden.


VvKR logoSinds 18 augustus 2016 is VWC Voetje voor Voetje lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, de VvKr: Deze vereniging komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR  bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.    

 

 goede reis

                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

 

 

                                       

 Heierhof logo 2017  VoetenGoed  Logo Brabantslandschap  logo kwbn
 deti2  VVV Valkenswaard  logo  logo Coppelmans
 Logovoordeligvalkenswaard